XVIII Літня Універсіада з дзюдо

В рамках проведення XVIII Літньої Універсіади з дзюдо, що проходила 3-5 квітня 2023 року у м. Луцьку у Волинському національному університеті імені Лесі Українки доцентом кафедри Сергієм Курилюком було проведено профорієнтаційні зустрічі з тренерсько-викладацьким, суддівським складом та учасниками змагань на яких було проінформовано про особливості вступу та переваги навчання в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, про особливості вступу та навчання на спеціальність 014 -Середня освіта (фізична культура). Також серед професійного середовища відбулося жваве обговорення реформи фізичної культури у закладах різних рівнів освіти, йшлося зокрема про перспективи, проблеми та досвід викладання модуля дзюдо в закладах середньої освіти.
До слова, за результатами особисто-командних видів програми змагань студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у жорсткій конкуренції посіли почесне 11 місце з 33 учасників. Серед класичних ЗВО університет посів почесне 4 місце, при цьому поступаючись у кількісному складі спортсменів.
Відрадно, що у складі команди виступили студенти дзюдоїсти спеціальності 014 – Середня освіта (фізична культура) 014 , котрі показали безкомпромісну боротьбу та внесли свій вклад у загальний рейтинг команди університету:
Костянтин Павлишин (81кг) – факультет фізичного виховання і спорту, спеціальність 014 Середня освіта (Фізична культура), група СОФКск-11.
Доцент кафедри Сергій Курилюк, суддя національної категорії з дзюдо також прийняв участь у суддівстві даного спортивного заходу.
Вітаємо з успішним виступом студентів ПНУ імені Василя Стефаника на Універсіаді з дзюдо!