ІІ науково-практичний семінар студентів, аспірантів і молодих вчених «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, СПОРТУ, ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ТА ЕРГОТЕРАПІЇ»

        29 листопада на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника проведено ІІ науково-практичний семінар студентів, аспірантів і молодих вчених «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, СПОРТУ, ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ТА ЕРГОТЕРАПІЇ» з нагоди Урочистої академії 25-річчя створення кафедри теорії та методики фізичної культури.
Розпочали роботу Урочистої академії хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих захисників України, котрі віддали своє життя у боротьбі з російським агресором.
           Із вітальними словами виступили:
проректор з науково-педагогічної роботи Едуард ЛАПКОВСЬКИЙ, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктор КІМАКОВИЧ, декан факультету фізичного виховання Тернопільського національного університету імені В. Гнатюка Андрій ОГНИСТИЙ, декан факультету фізичного виховання і спорту 1998-2016 рр. професор Микола СОЯ,
декан факультету фізичного виховання і спорту Ярослав ЯЦІВ, засновник і завідувач кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту 1997-2021 рр. професор Богдан МИЦКАН та завідувач кафедри теорії та методики фізичної культури Богдан ЛІСОВСЬКИЙ, котрий був модератором наукового форуму.
         Високоповажні гості в унісон відзначили високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури й підготовку висококваліфікованих фахівців, наукові досягнення очільників та викладачів кафедри і бажали довгих і плідних років процвітання й, безумовно, багато студентів. Усіх науковців кафедри нагороджено грамотами.
         Робота наукового заходу продовжилася в секціях, де із доповідями виступили студенти, аспіранти та колеги-викладачі.
         Дякуємо колегам, студентам за плідну працю, приємні спогади та душевну атмосферу спілкування.
         Дякуємо ЗСУ і нашим захисникам за можливість працювати на науковому фронті, що ще швидше наближає нас до перемоги.
          Слава Україні! Героям слава!