Позаавдиторні практичні заняття

«Недостатньо тільки отримати знання – їх треба застосувати. Недостатньо тільки бажати – треба діяти» (Йоганн Вольфган фон Гете). За таким принципом проводяться позаавдиторні практичні заняття з дисципліни «Управління спортивно-оздоровчим туризмом» зі студентами-магістрами 1 курсу, які навчаються на освітній програмі 014 Середня освіта (Фізична культура) (викладач доц. Інна Ткачівська).

Моделюючи ситуації практичного характеру, у наших спеціалістів формуються такі якості, як: працьовитість, стресостійкість, організаційні здібності, ерудованість та схильність творчо й нестандартно мислити, інтерес та любов до своїх вихованців, що дуже є важливо в сучасних умовах карантину та дистанційного навчання.

Разом з висококваліфікованими професіоналами-педагогами, під час проведення екскурсій, майбутні педагоги з фізичної культури і туризму формують власне креативне мислення, необхідні комунікативні навички, фонд рухових вмінь, оволоділи знаннями та навичками ведення здорового способу життя та активного дозвілля і відпочинку.

У цьому нам залюбки допомагає наш випускник, представник стейхолдерів -професіонал-практик, кандидат в майстри спорту з туризму, методист Івано-Франківського туризму центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Василь Дутчак, який надає консультативну допомогу щодо формування управлінських якостей та компетенцій своїм майбутнім колегам. Також обговорили можливості вдосконалення освітньої програми та окреслили основні напрями подальшої співпраці за стейкхолдерами.

Дякуємо, колеги за співпрацю та активність!